Емануел Луканов преподписа с Етър

Емануел Луканов остава старши треньор на Етър и през следващия сезон, съобщиха от клуба. Ръководството на клуба и наставникът постигнаха договореност и Луканов сложи подпис на подновения си договор с Етър.

Той пое отбора през миналото лято и начело с него „болярите“ извоюваха място в елита. След изтичането на договора му днес бе обявен и новият контракт.

„Отдавна се бяхме разбрали с Луканов и бях казал, че е формалност кога ще обявим неговото оставане. Смятам, че треньорският екип свърши много добра работа, като постигна поставената цел, затова най-нормалното е да продължи да работи. Пожелавам им успех през новото първенство. Те лично си поставят високи цели и са амбицирани да изпълнят задачата, поставена пред отбора. А тя е Етър да се утвърди в елита. Това е най-нормалното и напълно реалистично“, заяви президентът на клуба Деян Куздов пред клубния сайт.

Беше по-трудно да си тръгна, отколкото да остана, пошегува се Луканов.

„За мен Етър е и кауза, всички знаят, че аз съм израснал тук. Чувам, че съм използвал клуба за някаква моя лична цел, което няма нищо общо с истината. Пак казвам, за мен Етър е кауза! Едната я изпълнихме, като влязохме в елита, и имам амбицията, енергията и желанието да изпълнем и втората кауза – както каза нашият президент, да се утвърдим в Първа лига.

По селекцията се работи, има набелязани играчи и се водят разговори с тях. Има вече и две нови попълнения. Ясно е, че нещата не се случват лесно, както беше и във Втора лига. Видяхте, че и там успяхме да направим селекция и да изпълним целта. Сега вероятно ще е по същия начин и дано нещата се повторят като през последния сезон. Надявам се да изградим боеспособен отбор“, каза още Емануел Луканов пред клубния сайт.

Снимка: etarvt.bg


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели